Hjem

Forhåndspåmelding er nå stengt.  Over 300stk BMW forhåndspåmeldt! 

Alt av lisenser, passasjerbånd, og kjørebånd for de som skal teste en kompis sin bil på banen fåes nå kun kjøpt på treffet i sekreteriatet fra mandag morgen (pitboks nr 2) 

For de som har betalt for lisens/forsikring som er obligatorisk for alle som skal på banen så er dette klart i en konvolutt man får ved innsjekk når man kommer til treffet. De som har gjort dette kan ta teknisk kontroll allerede søndag kveld og vil være helt klar for kjøring etter førermøte mandag morgen. (Lisensen fyller man ut sin del og tar med til teknisk kontroll hvor kontrollør fyller ut resten) 

Hele programmet for treffet kommer ut iløpet av Lørdag og man kan også finne dette i pitboks 1-4 samt andre steder i depoet. 

BMW battle utgår dessverre iår pga for få påmeldte deltakere. 

Minner om at man må ha et gyldig medlemskap for å komme inn til E30Meet iår. Det blir ikke solgt billetter i døra.  
For de som er sent ute kan man melde seg inn via siden her.  Mail med bekreftelse tar man med enten med utskrift på papir eller ved fremvising på smartphone.  

E30Meet klær som er bestilt vil bli utlevert fra pitboks nr 2. Her er det også salg av klær for de som ønsker å kjøpe. Vi tar både kort og kontant.  

Vi tar også kort og kontant for de som ønsker å kjøpe utstilling av bil eller banekjøring ved innsjekk.

Vi gleder oss til årets utgave av E30Meet, håper vi sees!